Elfogadták az előminősítését az NPP pályázaton?
Válasszon bennünket kivitelezőnek!
Ajánlatot kérek!

Az önrész nem lehet akadály

Finanszírozás az NPP önerő kiváltására
A Napelem Plusz Program keretében megvalósított rendszerek esetén a beruházási összeg kétharmadát az állam fizeti, Önnek a fennmaradó harmadot (egész pontosan 34%-ot) kell csak önrészként mellé tennie.

Ha nem szeretné ezt a harmadrészt saját megtakarításból fedezni, szívesen segítünk a finanszírozában.

Egy cseréptetőre szerelt 5 kW-os rendszer 10 kWh-s tárolóval a 5.3 millió forintért megvalósítható *. Ennek 34%-a kerekkítve 1.8 millió forint.


Az 1.8 millió Ft önrész kiváltása megoldható
havi 34 121 Ft-ból, 8 éves időtartamra **.

Bármely otthon vagy vállalkozásánál felmerülő energiahatékonysági kérdésben

Felveszem a kapcsolatot!

Finanszírozás az NPP önrész kiváltására

NapelemPlusz Program (NPP) Napelemek Energiahatékonyság
* A jelzett bruttó 5 300 00 forint ár tartalmazza az összes anyagot, berendezést, szolgáltatást és munkadíjat, ami egy cseréptetővel fedett családi ház 5 kW-os Deye inverterből, 10 kWh kapacitású Deye SE 5.1pro tárolóból és 5 kWp csúcsteljesítményű napelem panelből álló napelemes rendszerének szokásos körülmények között történő megvalósításához szüksége. Az itt megadott ár azonban csak tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. Kötelmet keletkeztető ajánlatot helyszíni felmérés után adunk.

** Személyi hitel. A hitel teljes összege 1 800 000 Ft, futamideje 96 hónap, a kamat: 14,39%, THM: 15,77%. hitelkamat típusa: fix, törlesztőészlet havi összege 34 121 Ft, teljes fizetendő összeg: 3 275 616 Ft. Az itt megadott információ tájékoztatásra szolgál. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.