Elfogadták az előminősítését az NPP pályázaton?
Válasszon bennünket kivitelezőnek!
Ajánlatot kérek!

Helden Energiahatékonysági Kft.

Néhány szó rólunk

A Helden Energiahatékonysági Kft. minden vezető munkatársa sok éves tapasztalatot szerzett energiahatékonysági beruházások (napenergia, elektromos tároló rendszerek, légkondiciónálás, hőszivattyúk, nyílászárók korszerűsítése, épületek energiahatékonyságának javítása) megvalósítása terén. Mindennyian az térség (Magyarország és a környező országok) nagy szereplőinél dolgoztak, vezették a tervezést, kivitelezést, lebonyolítást.

Az organikusan fejlődő vállalkozások általános problémája, hogy a korábban bevezetett, nem tökéletes eljárásokat, folyamatokat nagyon nehéz kijavítani. Ami kis méretben még jól működött, az a vállalkozás életének későbbi szakaszában a fejlődés és a minőség gátja lesz. A rosszul működő rendszereket bonyolult és fáradságos menet közben lecserélni, ezért rendszerint megmaradnak és akadályozzák a konzisztensen kiváló minőség biztosítását és a hibázások elkerülését.

A Helden Energiahatékonysági Kft-t azért hoztuk létre, hogy ezeket a korábban összegyűlt tapasztalat okán ismert, és a korábbi helyeken javíthatatlan hibákat elkerüljük és sokkal jobb, hatékonyabb így jobb minőségű mégis olcsóbb szolgáltatást nyújtsunk. Ennek a legjobb módja, ha minden korábbi rossz szokást hátra hagyva, teljesen újonnan építjük fel a vállalkozásunkat.

A legtöbb energiahatékonyági beruházás megvalósítása nem különösebben bonyolult, de nagyon sok lépésből álló feladat, aminek az összehangolt, átgondolt és alaposan megtervezett elvégzése eredményez csak tökéletesen kompromisszum mentes kiváló minőségű rendszert. Mi pedig pontosan ilyen produktumot állítunk elő. Számunkra a kiemelkedő és tökéletes minőségű eredmény a cél és a minimum elvárás.

Kollégáink nagyon magas szinten elkötelezettek a minőség mellett, a tökéletesen elvégzett munka az a motiváció, amiért mindannyian csináljuk a feladatainkat. És Ön az aki ebből az elkötelezettségünkből el legjobban profitál.


Kérje kollégáink segítségét

Szívesen segítünk
Rólunk - Helden Energiahatékonysági Kft.