75 milliárdos támogatási program napelemre és akkumulátorra

A kormány bejelentése szerint 2024. január 1-től indul a Napelem Plusz program. A program keretében energia tárolóval kiegészített napelemes rendszer beruházásának támogatására lehet pályázni. A támogatás a beruházás költségének 65%-át fedezi.

A bejelentés szerint 75 milliárd Ft keretösszeg áll rendelkezésre, ami kb. 20 ezer háztartás energiatermelő és -tároló rendszerének megvalósítását segíti majd.

Az előző napelemes pályázatra (2021-2022) 175 ezer igénylés érkezett. A pályázatok elbírálása várhatóan beadási sorrendben történik és a pályázatot le fogják zárni a keret kimerülésekor.

Lépjen időben, ha eredményesen akar részt venni a pályázaton. Végezze el az előregisztrációt, hogy mire megnyílik a pályázás lehetősége már felkészülten várja.
Nyeremény játék: ha az ingyenes előregisztráción túl most pályázat írási szerződést is köt velünk, automatikusan részt vesz a sorsoláson, aminek a nyereménye 250.000 Ft utazási utalvány. Részletek a nyeremény játékról »

Miért érdemes minél előbb pályázat írásra szerződést kötni »


Pályázat előregisztráció

Küldje el előjelentkezését az alábbi kérdőív kitöltésével a Napelem Plusz programban meghirdetendő pályázatra.

Adja meg elérhetőségeit és kollégáink hamarosan megkeresik Önt! *

Az Ön neve:
Telefon száma:
e-mail címe:
A beruházás helye (helység irányító szám)
(azért fontos, hogy a kapcsolat-felvételt Önköz közel eső kollégánk végezze)

* Mi történik az űrlap kitöltése után

A jelentkezési űrlapon megadott adatait soha semmilyen formában nem fogjuk felhasználni vagy továbbítani egyéb célból, mint az itt részletezett, és tárolni is csak addig fogjuk, amíg az itt leírt folyamat elvégzése érdekében szükséges.

 1. Az űrlap kitöltése után várhatóan egy munkanapon belül telefonon megkeressük Önt, hogy beszélgessünk az esetlegesen építendő rendszer részleteiről. A kapcsolatfelvételt minden esetben kompetens, a napelemes rendszerek műszaki és gazdasági paramétereiben valamint pályázati ügyintézésében jártas szakértő fogja megtenni. A beszélgetés során szabadon kérdezhet és minden érdemi kérdésre választ fog kapni.
 2. Amennyiben úgy dönt, hogy igénybe veszi szakértelmünket a pályázat összeállításában és benyújtásában, a kapcsolatfelvétel során el fogjuk kérni a korábbi pályázatok alapján a pályázáshoz várhatóan előírásra kerülő személyes adatokat és dokumentumokat.
 3. A pályázati dokumentádció elkészítéséhez várhatóan egy helyszíni felmérésre lesz szükség. A helyszíni felmérés során szakértő kollégánk megvizsgálja a telepítés helyszínét, a meglévő műszaki állapotot, a meglévő elektromos betáplálást, és minden olyan további, a megvalósítást, telepítést érdemben befolyásoló tényezőt. A személyes konzultáció során javaslatot tesz a megépítendő napelemes rendszerre, segít az esetlegesen nem egyértelmű kérdések megértésében. Ön kérdezhet és válaszokat fog kapni.
 4. A felmérés alapján ajánlatot készítünk. Akár több variációban is. Az ajánlat szinten bizonyosan igen jó feltételekkel fog születni.
 5. A pályázáshoz jó előre összekészítjük a szükséges dokumentációt, hogy a pályázat megnyílásakor csak be kelljen nyújtani a már kész anyagot..

Mit nyújtunk

 • Finanszírozás: amennyiben Önnek nyertes, de az pályázatkezelő által ki nem fizetett HET-es (RRF-6.2.1 "Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című) pályázat esetén - egyedi elbírálással - akár a bekerülési összeg 30%-ára kamatmentes finanszírozást nyújtunk a pályázati pénz megérkezéséig. Ezzel Önnek napelemes rendszere lehet a december 31-ig, és ki tudja használni a szaldós elszámolás előnyeit a következő 10 évben. (Ez a lehetőséget akkor veheti igénybe, ha Önnek már van támogatási okirata.) Részletek »
 • Csak kiváló minőségű, hosszú élettartamú alkatrészeket építünk be a preferált alkatrészek bemutatása »
 • Minden alkatrészre hosszú (3-15 év) garanciát biztosítunk áttekintés »
 • Minden esetben magas szintű, részletes tervezés még az ajánlatadás fázisában, a leghatékonyabb megoldás megkeresése. Szükség esetén akár több ingyenes helyszíni bejárás.
 • Az egyedi igények és lehetőségek teljes körű figyelembe vétele, beleértve a telepítés helyszínének fizikai adottságait valamint az energia fogyasztás egyedi jellemzőit.
 • Nagyon versenyképes ár minta rendszerek »
 • Gyors és probléma mentes szervezés, bonyolítás és kivitelezés tudjon meg többet rólunk »
 • Gyakorlott, magasan képzett kivitelezői csapatok.
 • Rendszeres minőség ellenőrzés minden szerződés esetén, kezdve az előkészítéstől egészen a naperőmű végső átadásáig. Független, felkészült és szigorú csapat vizsgálja felül létestési a folyamat minden lépését.
 • Rövid megvalósítási határidő.
 • Finanszírozási megoldások nem csak a pályázatban nyerteseknek.
Tudjon meg többet rólunk »
» Érdemes napelemes beruházásba fognom? Mi az értelme az egésznek?