Válasszon minket kivitelezőnek

az NPP pályázaton

Nagy megelégedésre létesítünk napelemes rendszereket remek áron.
Adja meg elérhetőségeit és kollégáink hamarosan megkeresik Önt! **

Az Ön neve:
Telefon száma:
e-mail címe:
A beruházás helye (helység irányító szám)
(azért fontos, hogy a kapcsolat-felvételt Önköz közel eső kollégánk végezze)


Napelem érdeklődés - kérjen visszahívást!


* Mit nyújtunk

 • Finanszírozás: amennyiben Önnek nyertes, de az pályázatkezelő által ki nem fizetett HET-es (RRF-6.2.1 "Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című) pályázat esetén - egyedi elbírálással - akár a bekerülési összeg 30%-ára kamatmentes finanszírozást nyújtunk a pályázati pénz megérkezéséig. Ezzel Önnek napelemes rendszere lehet a december 31-ig, és ki tudja használni a szaldós elszámolás előnyeit a következő 10 évben. (Ez a lehetőséget akkor veheti igénybe, ha Önnek már van támogatási okirata.) Részletek »
 • Csak kiváló minőségű, hosszú élettartamú alkatrészeket építünk be a preferált alkatrészek bemutatása »
 • Minden alkatrészre hosszú (3-15 év) garanciát biztosítunk áttekintés »
 • Minden esetben magas szintű, részletes tervezés még az ajánlatadás fázisában, a leghatékonyabb megoldás megkeresése. Szükség esetén akár több ingyenes helyszíni bejárás.
 • Az egyedi igények és lehetőségek teljes körű figyelembe vétele, beleértve a telepítés helyszínének fizikai adottságait valamint az energia fogyasztás egyedi jellemzőit.
 • Nagyon versenyképes ár minta rendszerek »
 • Gyors és probléma mentes szervezés, bonyolítás és kivitelezés tudjon meg többet rólunk »
 • Gyakorlott, magasan képzett kivitelezői csapatok.
 • Rendszeres minőség ellenőrzés minden szerződés esetén, kezdve az előkészítéstől egészen a naperőmű végső átadásáig. Független, felkészült és szigorú csapat vizsgálja felül létestési a folyamat minden lépését.
 • Rövid megvalósítási határidő.
 • Finanszírozási megoldások nem csak a pályázatban nyerteseknek.
Tudjon meg többet rólunk »

** Mi történik az űrlap kitöltése után

A jelentkezési űrlapon megadott adatait soha semmilyen formában nem fogjuk felhasználni vagy továbbítani egyéb célból, mint az itt részletezett, és tárolni is csak addig fogjuk, amíg az itt leírt folyamat elvégzése érdekében szükséges. A telefonszámot egyetlen kapcsolatfelvételre használjuk fel.

 1. Az űrlap kitöltése után várhatóan egy munkanapon belül telefonon megkeressük Önt, hogy beszélgessünk az esetlegesen építendő rendszer részleteiről. A kapcsolatfelvételt minden esetben kompetens, a napelemes rendszerek műszaki és gazdasági paramétereiben jártas szakértő fogja megtenni. A beszélgetés során szabadon kérdezhet és minden érdemi kérdésre választ fog kapni.
 2. Amennyiben a beszélgetés során úgy dönt, hogy a segítségünket is igénybe veszi a rendszer megvalósításához, a kollégánk egy személyes helyszíni felmérést fog megbeszélni Önnel. A felmérés nem jár semmilyen kötelezettséggel és teljesen ingyenes.
 3. A helyszíni felmérés során szakértő kollégánk megvizsgálja a telepítés helyszínét, a meglévő műszaki állapotot, a meglévő elektromos betáplálást, és minden olyan további, a megvalósítást, telepítést érdemben befolyásoló tényezőt. A személyes konzultáció során javaslatot tesz a megépítendő napelemes rendszerre, segít az esetlegesen nem egyértelmű kérdések megértésében. Ön kérdezhet és válaszokat fog kapni.
 4. A felmérés alapján ajánlatot készítünk. Akár több variációban is. Az ajánlat szinten bizonyosan igen jó feltételekkel fog születni.
 5. Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat nagyon rövid határidővel megtervezzük, engedélyeztetjük, kivitelezzük és üzemeltetésre átadjuk a rendszert. Ez lehet, hogy csak egy hónapot fog igényben venni.

» Érdemes napelemes beruházásba fognom? Mi az értelme az egésznek?