KKV Technológia Plusz Hitelprogram

a GINOP Plusz- 1.4.3-24 pályázat keretében

Frissítve 2024.05.18-án


A kamatmentes beruházási kölcsön a vállalkozások rövid- és középtávon bevételt termelő, megtérülő technológiákba történő befektetésére. Célja, hogy forrást biztosítson a magyar a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak megtérülő technológiákra fordított beruházásaik finanszírozására.

A hitelprogram lehetővé teszi a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására vonatkozó energiahatékonysági beruházásokat is.

REPowerEU energiahatékonsági pályázat

A hitelprogram finanszírozását (0% kamat, 10-100 millió Ft hitelösszeg, max 10 éves futamidő) kihasználva lehetősége van, hogy cégénél megvalósítsa a nagyon szükséges energetikai átállást és elvégezze a fontos energiahatkonysági beruházásokat és átalakításokat.

A hitelprogram szolgáltatta keret bizonyosan elegendő forrást biztosít például napenergia erőmű telepítésére, hőszvattyús energia termelő berendezések telepítésére, alacsony hatékonyságú, hűtés-fűtés elektrifikálására, sok energiát fogyasztó berendezések cseréjére, az energia pazarló megoldások feltérképezésére és eliminálására.

Mi ezen beruházások és átalkaítások stratégiai, energetikai és gépészetitervezésével és megvalósításával foglalkozunk. Részletes gazdasági számításokkal ellátott tervezetet mutatunk be energiahatékonysági fejlesztése eredményeire.

Tapasztalataink szerint az energetikai hatékonyság növelő ráfordításokkal ipari fogyasztók esetében jelenleg 5 - 8 éves megtérülés érhető el, míg a beruházások élettartama legalább 20-25 év; azaz a befektetések éves hozama 12 -20%, a megtérülés az élettartam alatt 3 - 5-szörös, miközben a jelenelgi hitelprogram keretében nem igényli tőke lekötését és a forrás költség mentes.
Keressen meg bennünket bármilyen ipari célú energiahatékonysági, napelemes beruházásával kapcsolatban és hatékony, gyors segítséget nyújtunk a projekt megvalósításában


A hitelprogram fő ismérvei:

 • Minimum 10 millió, maximum 100 millió Ft hitelösszeg (de a hitelösszeg nem haladhatja meg a hitelkérelem benyújtását megelőző lezárt pénzügyi év üzemi eredményének tizenötszörösét.
 • Legfeljebb 120 hónap futamidő a beszerzendő új tárgyi eszköz amortizációs kulcsának besorolásától függően.
 • 0%-os kamat, kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj, szerződésmódosítási díj sem kerül felszámításra.
 • 10% saját forrás.
 • 18 hónap határidő a projekt fizikailag és pénzügyileg befejezésére, indokolt esetben további 6 hónappal meghosszabbítható.
A projektnek Magyarországon, Budapesten kívüli, bejegyzett székhelyen, telephelyen vagy fióktelepen kell megvalósulnia. (A projekt megvalósítási helyszíne számít, és nem a kölcsönt igénylő székhelye (budapesti székhellyel rendelkező szervezet projektje is támogatható, amennyiben a projekt maga Budapesten kívül, de Magyarországon valósul meg).
REPowerEU energiahatékonsági pályázat

Küldje el érdeklődését

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink napokon belül megkeresik a beruházással kapcsolatban *

Az Ön neve:
A Társaság neve:
A beruházás helye (helység irányító szám):
Telefon száma:
e-mail címe:
Amit tudni lehet

a KKV Technológia Plusz Hitelprogram - GINOP Plusz- 1.4.3-24 pályázatról


A lebonyolítás módja:

 • A kijelölt bankok MFB pontjain lehet hitelt igényelni az előző évi pénzügyi jelentés üzemi eredményének tizenötszöröséig, de minumum 10 millió Ft, maximum 100 millió Ft összegben;
 • a hitelkérelem és a kötelező mellékletek hiánytalan kitöltésével és benyújtásával.

Kik igényelhetik?


A támogatásra azok a mikro-, kis- és középvállalkozások jogosultak, akik:
 • devizabelföldinek minősülnek,
 • Magyarország területén székhellyel (illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel), magyar adószámmal rendelkeznek, gazdaságilag potenciálisan életképesek,
 • legalább 5 főt foglalkoztatnak (utolsó lezárt évi beszámoló alapján),
 • legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek.

Mikortól igényelhető?


a kijelölt bankok MFB pontjain 2024. április 30. és 2024. december 30. között


Mit nyújtunk

a program megtervezése, a hitelkérelem benyújtása és a megújuló energia beruházási program megvalósítása során
 • ingyenes helyszíni felmérés,
 • energetikai és gépészeti tervezés,
 • áramszolgáltatói igénybejelentés, teljes körű ügyintézés,
 • dokumentáció biztosítása a hitelkérelemhez,
 • teljes körű kivitelezés rövid határidővel.


* Mi történik az űrlap kitöltése után

A jelentkezési űrlapon megadott adatait soha semmilyen formában nem fogjuk felhasználni vagy továbbítani egyéb célból, mint az itt részletezett, és tárolni is csak addig fogjuk, amíg az itt leírt folyamat elvégzése érdekében szükséges.

 1. Az űrlap kitöltése után várhatóan egy munkanapon belül telefonon megkeressük Önt, hogy előzetesen felmérjük az igényeiket és megbeszéljünk egy helyszíni szemlét, bejárást, felmérést. A kapcsolatfelvételt minden esetben kompetens, energetikai, energiahatékonysági beruházások műszaki és gazdasági paramétereiben jártas szakértő fogja megtenni. A beszélgetés során szabadon kérdezhet és minden érdemi kérdésre választ fog kapni.
 2. Lehetőleg egy pár napon belül sort kerítünk a helyszíni felmérésre. A helyszíni felmérés során szakértő kollégánk megvizsgálja a telepítés helyszínét, a meglévő műszaki állapotot, a meglévő elektromos betáplálást, és minden olyan további, a megvalósítást, telepítést érdemben befolyásoló tényezőt.
 3. Vázlattervi szinten megtervezzük és költségeljük a javasolt beruházást.
 4. Elkészítjük és átadjuk a támogatási igénylés benyújtásához szükséges dokumentációt, vagy megbízás esetén elvégezzük magát hiteligénylést is.

Mire számíthat velünk:

 • Ingyenes szakmai tanácsadás, ingyenes helyszíni felmérés.
 • Nagyon magas sikerráta a pályázás során.
 • Minden alkatrészre hosszú (3-15 év) garanciát biztosítunk áttekintés »
 • Minden esetben magas szintű, részletes tervezés még az ajánlatadás fázisában, a leghatékonyabb megoldás megkeresése. Szükség esetén akár több ingyenes helyszíni bejárás.
 • Az egyedi igények és lehetőségek teljes körű figyelembe vétele, beleértve a telepítés helyszínének fizikai adottságait valamint az energia fogyasztás egyedi jellemzőit.
 • Nagyon versenyképes ár
 • Gyors és probléma mentes szervezés, bonyolítás és kivitelezés tudjon meg többet rólunk »
 • Gyakorlott, magasan képzett kivitelezői csapatok.
 • Rendszeres minőség ellenőrzés minden szerződés esetén, kezdve az előkészítéstől egészen a naperőmű végső átadásáig. Független, felkészült és szigorú csapat vizsgálja felül létesítés során a folyamat minden lépését.
 • Rövid megvalósítási határidő.
Tudjon meg többet rólunk »
Forduljon hozzánk az energiahatékonyági beruházásuk megvalósításához

Érdeklődés küldése